Yaşlılar ve özürlüler DDY'den şikâyetçi

Yaşlılar ve özürlüler DDY

65 yaş ve üzeri yaşlılar ile özürlü raporu bulunan vatandaşlar, Devlet Demir Yolları'ndan (DDY) şikâyetçi olduklarını söyledi. Yaşlılara ve özürlüler için yapılan indirimin prosedürde uygulandığını gerçeğinde ise hayata geçirilmediğinden dert yandı. Kır

KIT KANAAT GEÇİNİYOR

Kırıkkale-Ankara tam bileteninin 3.25 lira olduğunu, yaşlılardan yarı fiyatın alınması gerektiğini, fakat kesilen biletin 2.75’de kaldığını, belirten Karakoç, “Biz emekli insanlarız kıt kanaat geçiniyoruz. 1-2 liranın hesabını yapan insanlarız. Yarım ekmekle karnımızı doyuruyoruz. Durumumuz iyi olmadığından trenle yolculuk yapıyoruz. Durumumun iyi olsa neden otobüsle gitmemeyim.” dedi.

ÇOK MERAK EDİYORUM

Yaşlılara tam biletin yarı fiyatı uygulanması gerektiğini, fakat yüzde 20 indirim yapıldığını açıklayan Karakoç, “Aradaki fark ne oluyor? Yüzbinlerce emekli insan trenle yolculuk yapıyor. Bu indirdim kimseye yapılmıyor mu? Çok merak ediyorum” dedi.  Çürük raporu verildiği için askerlik yapmadığını açıklayan Ömer Çelik de “Bilet alırken özürlü vatandaşlara indirim yapılması gerekiyor. Fakat bilet görevlileri bu konuda hassas değil. Özürlü vatandaşlara da tam bilet uygulaması yapılıyor.” diye konuştu. 

2.5 SAAT RÖTAR

Tren ekspreslerinin gecikmelerinin artmaya başladığını ifade eden Kubilay Yüksel ise geçtiğimiz günlerde Van’dan Ankara’ya giden trenin iki buçuk saat rötar yaptığını ve yüzlerce insanın mağdur olduğunu, ayrıca trene binen yolcuların ayakta gitmek zorunda kaldığını söyledi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü